Over mij

Welkom bij Beauty With Care

Kim Diephout, 25 jaar en eigenaresse van Beauty with Care.

Op jonge leeftijd wist ik wat ik wilde worden, schoonheidsspecialiste van een eigen salon. Tijdens en na mijn opleiding heb ik gewerkt als schoonheidsspecialiste/masseuse in een sauna bedrijf.

Na de nodige ervaring opgedaan te hebben ben ik mijn droom gaan verwezenlijken, een eigen salon.
Sinds november 2013 mag ik mezelf trotse eigenaresse noemen van Beauty with Care.  De letterlijke vertaling is dan ook precies waar ik voor sta: “schoonheid met zorg”. Ik neem voor iedere klant de tijd  en zorg om samen te kijken naar de wensen en de mogelijkheden die er zijn.
Ik blijf up to date van de laatste trends en ontwikkelingen door het volgen van trainingen.

Bij Schoonheidssalon Beauty with Care in Papendrecht kunt u terecht voor huidverbeterende, ontspannende behandelingen, wimperextensions, tanden bleken, lash volume lifting en verschillende wenkbrauw treatments. In de salon staat kwaliteit, ontspanning en huidverbetering voorop. Iedere huid is anders en daar pas ik mij graag op aan. Met de juiste behandelingen en gebruik van producten kan ik u en uw huid de ultieme verzorging geven die u verdiend.

Beauty with Care biedt u verschillende schoonheidsbehandelingen en cosmetische behandelingen aan. Voor een volledig overzicht van onze behandelingen gaat u naar “Prijslijst” of voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

 

Kim Diephout

Onze behandelingen

Bij Beauty with Care hebben we behandelingen voor iedereen. Van wimperextensions, harsen, wenkbrauwbehandelingen, tanden bleken tot schoonheidsbehandelingen. 

Wimper extensions

Geen uitlopende mascara meer!

Ook een mooie oogopslag? Neem contact op voor meer informatie.

beauty behandelingen

Voor jong en oud. We passen de behandelingen aan op de huid en de wensen van de klant.

Interesse? Maak een afspraak via het contact formulier.

tanden laten bleken

Love your smile! 

2-8 tinten lichter in een ontspannen uurtje Netflix!