Lash Volume Lift

Lash Volume Lift by Beauty With Care!

De Lash volume Lift is een nieuwe techniek waarbij je natuurlijke wimpers worden gelift. Hierbij komen geen tangen of rollers kijken. Er worden enkel siliconen pads op je ooglid gelegd waar de natuurlijke haar tegenaan wordt gelift. Gedurende de behandeling lig je ontspannen met je ogen dicht. Het is een prachtig natuurlijk effect, wat weinig nazorg nodig heeft!

 

Wat is een Lash Volume lift (LVL)

Lash Volume Lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Bij Lash Volume Lifting wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift. 

Hoe lang blijft de Lash Volume lift zitten?

Afhankelijk van je groeicyclus blijft de vorm minimaal 6 tot 8 weken behouden. Uit ervaring kan ik vertellen dat de klanten die dit resultaat voortdurend willen blijven behouden tussen de 5-7 weken een nieuwe afspraak maken.

Wat is het verschil tussen Lash Volume Lifting en Wimperpermanent?

Met wimperlifting van Lash Volume Lifting lift worden de wimpers natuurlijk gelift. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent. Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Lash Volume Lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met een wimperpermanent.

Voordelen van Lash Volume Lifting

  1. Het resultaat is 6 tot 8 weken zichtbaar
  2. Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling
  3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
  4. Je ogen lijken groter
  5. Het geeft een natuurlijke uitstraling
  6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Nazorg

  • Laat de wimpers 24 u na de behandeling even rusten, zo kan de laatste lotion die dient als verzorging goed in de wimpers trekken.
  • Na de 24u kan je alles weer doen zoals je gewend bent > behalve de wimperkruller! Die zal overbodig zijn.

Geïnteresseerd in deze behandeling?