Lash Volume Lift

Wat is het verschil tussen Lash Volume Lifting en Wimperpermanent?

Met wimperlifting van Lash Volume Lifting lift worden de wimpers natuurlijk gelift. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent. Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Lash Volume Lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met een wimperpermanent.

Wat is een Lash volume lift?

Lash Volume Lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Bij Lash Volume Lifting wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel

Image

Hoe lang blijft de Lash Volume lift zitten?

Afhankelijk van je groeicyclus blijft de vorm minimaal6 tot 8 weken behouden. Uit ervaring kan ik vertellen dat de klanten die dit resultaat voortdurend willen blijven behouden tussen de 5-7 weken een nieuwe afspraak maken.

Voordelen van Lash Volume Lifting

Het resultaat is 6 tot 8 weken zichtbaar

Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling

Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant.

Je ogen lijken groter

Het geeft een natuurlijke uitstraling

Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers

Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Nabehandleing

Laat de wimpers 24 uur na de behandeling even rusten, zo kan de laatste lotion die dienst als verzorging goed in de wimpers trekken.

Na de 24 uur kan je alles weer doen zoals je gewend bent. Behalve de wimperkruller! Die zal overbodig zijn.