Wimperextensions

Wimperextensions bij Beauty With Care
Bij Beauty with Care zetten we op professionele wijze wimperextensions. We luisteren naar wat de klant wil, geven onze adviezen en samen komen we tot een mooie keuze uit het assortiment van de wimperextensions.
Door de ruime keuze aan krul, dikte en lengte zijn de extensions gangbaar voor vrouw én man, van alle leeftijden!
Wat zijn wimperextensions?
Wimperextensions zijn perfect nagebootste wimpers. Er zijn Mink wimperextensions, deze zijn van gewone synthetische kwaliteit en zijn met een coating afgewerkt. Deze haartjes zijn intens glanzend zwart, flexibel en zijdezacht. Dan heb je de Silk wimperextensions, deze worden bij Beauty with Care gebruikt. Deze haartjes zijn gemaakt van hoogwaardig zijde of kasjmier. Deze haartjes zijn natuurlijk mat zwart, flexibel en zijdezacht. Wij gebruiken de producten van Perfect Eyelash, waar de extensions met de hand worden gemaakt en bijna niet te onderscheiden zijn van de natuurlijke wimper.
Hoelang blijven de wimperextensions zitten?
De natuurlijke wimper heeft een groeicyclus van 6-8 weken. Zoals in het plaatje hieronder is te zien dat onze natuurlijke wimpers door 3 fases gaan, wanneer de haar is uitgevallen begint de cyclus weer opnieuw bij fase 1. Bij het zetten van de wimperextensions worden zoveel mogelijk natuurlijke wimpers voorzien van een extension, helaas kunnen we niet zien in welke fase de natuurlijke haar zit. We hebben gemiddeld 80 – 120 natuurlijke wimpers per oog, waarvan we er 2-5 per dag verliezen. Je hebt dan dus tussen de 3 – 4 weken een refill nodig om een mooie volle oogopslag te behouden.
Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?

De wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers indien ze gezet worden door een gecertificeerde wimperstylist en de juiste producten worden gebruikt. Ze zijn licht en flexibel en worden op 1 natuurlijke haar gezet die daardoor de ruimte heeft om door de 3 fases te groeien. Wanneer de groeifase klaar is valt de natuurlijke wimper met de wimperextensions uit en kan er bij een refill weer een nieuwe extension worden geplaatst. Wel moet de klant zich houden aan de nazorg van de wimperextensions en de juiste producten gebruiken. Het goed schoonhouden van de wimperextensions is een MUST. Voor mensen die plukken aan de wimpers zijn wimperextensions niet geschikt. 

Hoe worden wimperextensions aangebracht?

Na het kiezen van de juiste krul, dikte en lengte gaan we beginnen met het plaatsen van de extensions. De onderwimpers worden afgeplakt en je houdt de ogen gedurende de behandeling dicht. Er wordt 1 voor 1 een extensions geplaatst op 1 natuurlijke haar met een speciale lijm. Dit is de one-by-one techniek. Bij de Volume techniek worden er 2 – 6 haartjes geplaatst op 1 natuurlijke haar met een speciale lijm.

Hoelang duurt het zetten van wimperextensions?

Het laten zetten van een nieuwe set one-by-one wimperextensions duurt ongeveer 75-90 minuten. Het laten zetten van een nieuwe set Volume extensions duurt ongeveer 90- 105 minuten.

Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?

De eerste 24 u mogen de wimperextensions niet nat worden, daarna kun je alles gewoon doen. Je krijgt een gratis wimperborsteltje mee waarmee je minstens 2 keer per dag de extensions moet borstelen. Belangrijk is om 2 tot 3 keer per week de extensions goed schoon te maken met een olievrije én antibacteriële reiniger en reinigingsborsteltje. In de aanzet van de wimpers gaat vuil, make-up resten, dode huidcellen, zweet etc. zitten en wanneer je dit niet regelmatig schoonmaakt kan je in het ergste geval een allergie opbouwen. In de salon wordt altijd uitgelegd hoe je ze het beste schoon kunt maken.

Wat zijn de voordelen?
♥ Altijd mooie gekrulde wimpers, op elk moment van de dag
♥ Geen uitgelopen mascara wanneer je bent wezen sporten, zwemmen etc.
♥ De lengte, dikte en krul wordt aangepast aan uw wensen
♥ Geen beschadiging aan de eigen wimpers
♥ Natuurlijke uitstraling
♥ Ideaal met kinderen, altijd een verzorgde look
♥ Geen tijd meer nodig om je op te maken
♥ Mascara / wimperkrultang is overbodig
♥ Pijnloos
♥ Bestand tegen water, licht, zon, zee, transpiratie of regen
♥ Je ogen lijken opener/gelift
♥ Geeft een jeugdiger uiterlijk
Waarom bij Beauty with Care?
♥ Ervaren en gediplomeerd wimperstylist
♥ Gratis parkeergelegenheid
♥ Ontspannen en comfortabele sfeer
♥ Neemt de tijd voor iedere klant
♥ Flexibele werktijden
♥ Gaat hygiënisch te werken
♥ Vele zijn u al voor geweest
♥ Prima prijs/kwaliteit verhouding
♥ Duidelijke nazorg informatie voor een optimale houdbaarheid

 

.

Geïnteresseerd in de behandeling?