Tanden Bleken

Laat uw tanden bleken bij Beauty With Care!

Bij Beauty with Care bleken we met een non-peroxide bleekgel, waardoor het bleken goed en veilig gebeurd.  Tijdens de behandeling staat comfort en resultaat voorop, het beste resultaat is te verkrijgen met 4 x 20 min bleken wat zo voorbij vliegt met een filmpje op Netflix! Lees verder voor meer informatie.

Wat is tanden bleken?

De kleur van onze tanden is afhankelijk van de hoeveelheid tandbeen en de kwaliteit van het tandglazuur. Tandbeen groeit ons hele leven door, terwijl tandglazuur dunner wordt naarmate we ouder worden. Ook voedsel en roken kunnen de tanden laten verkleuren. Bij Beauty with Care kunt u tegen een lage prijs uw tanden veilig laten bleken. Wij gebruiken een speciale bleekgel zonder peroxide die in combinatie met LED-licht, de kleur van uw tanden witter maakt; een stralend wit gebit!

Hoelang blijven de tanden wit?
Na de behandeling zijn de tanden gemiddeld 2 tot 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid hiervan is afhankelijk van uw eigen levensstijl.  Door o.a. roken en koffie zullen de tanden sneller verkleuren. Luister altijd naar de nazorg tips en gebruik de aanbevolen nazorg-producten om een langdurig resultaat te behouden.
Kunnen vullingen en kronen ook gebleekt worden?
Het bleken van tanden werkt alleen op natuurlijke tanden dus niet op kunstmatige , tandheelkundig werk.  Wel wordt de kleur van kunstmatige, tandheelkundig werk wat opgelicht naar de originele (kroon-) kleur. De originele kleur van de vullingen, kronen, facings of opgevulde stukjes veranderen met de behandeling niet mee.
Tijdens de behandeling

Wat te doen?
Tijdens het tanden bleken kun je ontspannen kijken naar de gewenste serie of film op  Netflix

Doet het pijn?
Nee, de gehele behandeling is pijnloos. 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Als eerste wordt uw tandkleur bepaalt aan de hand van een shade-guide. 
De eerste laag bleekgel wordt aangebracht op de tanden en de led-lamp wordt ingesteld op 1 x 20 minuten.
Wanneer u er voor kiest om meerdere sessies te doen wordt bovenstaande herhaalt tot max 4 x 20 minuten; het beste resultaat.
De bleekgel wordt verwijderd en er wordt opnieuw gekeken met de shade-guide naar de kleur van de tanden, het resultaat is direct zichtbaar.

Nazorg en herhalingen

Nazorg
De eerste 3 uur wordt er aanbevolen niets te eten. Water of melk drinken kan geen kwaad.
Ons advies is om de eerste 24 uur geen kleurhoudende producten te nuttigen zoals koffie, thee, rode wijn, tomatenketchup etc.

Herhalingen
Omdat er een non-peroxide bleekgel gebruikt wordt is het bleken veilig en kan de  behandeling herhaald worden. Afhankelijk van het consumptie gedrag en het onderhoud van de tanden adviseren we de behandeling elke 2 – 3 maanden te herhalen. 1x 20 minuten om de kleur weer op te frissen. Wil je kijken of je nog een aantal tinten lichter kunt gaat adviseren we om weer een volledige behandeling te doen. Let op, de tandkleur is genetisch bepaald en zal bij iedereen verschillen. 

Geïnteresseerd in deze behandeling?